15 € - 100 €

Apartmaji Skok Mozirje

Apartmaji 7 Soba/e 7 Toalet/a 1 Garaža/e 256 m2

Apartmajska hiša Skok se nahaja v Mozirju, 4 km od spodnje postaje Nihalke Žekovec, ki nas popelje na Golte. V neposredni bližini parka cvetja, Mozirski gaj. V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (MARJETICA, SONČNICA IN VIJOLICA), v prvem nadstropju pa dva dvoposteljna (ORHIDEJA IN TULIPAN). www.apartmajimozirje.si

Apartmaji Skok Mozirje Apartmajska hiša Skok se nahaja v Mozirju, 4 km od spodnje postaje Nihalke Žekovec, ki nas popelje na Golte. V neposredni bližini parka cvetja, Mozirski gaj. V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (MARJETICA, SONČNICA IN VIJOLICA), v prvem nadstropju pa dva dvoposteljna (ORHIDEJA IN TULIPAN). Tulipan je apartma še posebej namenjen družinam z majhnimi otroki, saj ima posebno spalnico z varovalno ograjico. Vseh pet apartmajev je sodobno opremljenih. V apartmajih je predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežna garnitura (dodatna ležišča), spalnica in lastna terasa s pogledom na južno stran Mozirja. Nudijo vam tudi ogrevan prostor za smuči, wellness center, najem koles in parkirni prostor.

Mozirje, biser Savinjske doline, leži na vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino. Odlikuje ga večkratno priznanje za najlepše urejeno trško jedro. Tu sta Mozirski gaj, cvetni dol ob reki Savinji, in Mozirska planina s turistično rekreacijskim centrom Golte, v katere nedrih kraj že skoraj tisočletje nudi varno zavetje ponosnim, iskrenim ljudem. Domačini živimo v sozvočju gora in voda, v miru, ki ga lahko začuti vsakdo, ki pride k nam. Narava nam daje življenje in premnoge dobrote, ki potešijo telo in duha. V tem zatočišču miru stojijo novi Apartmaji Skok.

Apartma Marjetica

Pritličje 40 m2 1/2 + 2 1 Kopalnica

Predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na južno stran Mozirja. Oprema Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Primeren je za družine. Lastni parkirni prostor. Internet, brezžični internet.

Apartma Vijolica

Pritličje 38 m2 1/2+2 1 Kopalnica

Predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na južno stran Mozirja.

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Primeren je za družine. Lastni parkirni prostor. Internet, brezžični internet.

Apartma Sončnica

Pritličje 40 m2 1/2 + 2 1 Kopalnica

Predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo in sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na južni del Mozirja.

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Primeren je za družine. Lastni parkirni prostor. Internet, brezžični internet.

Apartma Tulipan

I. Nadstropje 42 m2 2 Spalnici 1/4 + 2 1 Kopalnica

Predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na južno stran Mozirja.

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Primeren je za družine. Lastni parkirni prostor. Brezžični internet.

Apartma Orhideja

I. Nadstropje 79 m2 2 Spalnici 1/4 + 1 1 Kopalnica

Predprostor, kopalnica, WC, pralni stroj,kuhinja z jedilno mizo in sedežno garnituro (dodatna ležišča), dve spalnici in lastno teraso s pogledom na južni del Mozirja.

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Primeren je za družine. Lastni parkirni prostor. Internet, brezžični internet.

Apartma Vrtnica

II. Nadstropje 60 m2 1 Spalnica 1/2 + 1 1 Kopalnica

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Internet, brezžični internet Ogrevan prostor za smuči, Wellness center. Lastni parkirni prostor.

Apartma Žafran

II. Nadstropje 60 m2 1 Spalnica 1/2 + 2 1 Prestižna kopalnica

Predprostor, kopalnica, samostojen wc, kuhinja z jedilno mizo in sedežno garnituro (dodatna ležišča), spalnico in lastno teraso s pogledom na zahodni del Mozirja.

Oprema

Telefon, kabelska TV, talno ogrevanje in klima prezračevanje. Internet, brezžični internet. Lastni parkirni prostor. Wellness center. Ogrevan prostor za smuči.

Pritličje

Apartma 4* VIJOLICA 1/2 + 2 60 € / dan

Apartma 4* SONČNICA 1/2 + 2 60 € / dan

Apartma 4* MARJETICA 1/2 + 2 60 € / dan

Doplačilo za dnevno čiščenje po naročilu 20 € Obvezno doplačilo za končno čiščenje apartmaja 30 €

1. nadstropje

Apartma 4* TULIPAN 1/4 + 2 70 € / dan

Doplačilo za dnevno čiščenje po naročilu 30 € Obvezno doplačilo za končno čiščenje apartmaja 40 €

Apartma 4* ORHIDEJA 1/4 + 1 80 € / dan

Doplačilo za dnevno čiščenje po naročilu 40 € Obvezno doplačilo za končno čiščenje apartmaja 50 €

2. nadstropje

Apartma 4* VRTNICA 1/2 + 1 65 € / dan Doplačilo za dnevno čiščenje po naročilu 30 € Obvezno doplačilo za končno čiščenje apartmaja 40 €

Apartma 4* ŽAFRAN 1/2 + 2 65 € / dan Doplačilo za dnevno čiščenje po naročilu 30 € Obvezno doplačilo za končno čiščenje apartmaja 40 €

OPREMLJENOST: Vsak apartma ima teraso ali balkon, spalnica, kuhinja, kopalnica, kabelska TV, radio, telefon, brezžični internet, talno ogrevanje, klima in poseben sistem prezračevanja, pomivalni stroj

NUDIMO ŠE: Zabavo za otroke in vrtne garniture za uživanje.

CENA VKLJUČUJE: Pripravo apartmaja, posteljno perilo, brisače in kuhinjske krpe. Menjavo posteljnine, brisač in kuhinjskih krp 1x tedensko, brezplačno parkirno mesto ter ogrevan prostor za smuči.

PAKET DOBRODOŠLICE: brezplačen vstop v Wellness center 1 x 2 uri (zeliščna, finska ali infra savna v kombinaciji z jakuzzijem ) *velja za bivanje več kot dva dni

Gosti naših apartmajev lahko koristijo sledeče popuste:

GOLTE: 10 % popust pri nakupu smučarskih vozovnic, 20 % popust pri nakupu hrane v Hotelu Golte TERME TOPOLŠICA: 12 % popust pri nakupu kopalnih kart

PIZZERIA IN KAVARNA PR’PEK: 10 % popust pri nakupu hrane, nakup bonov za HIŠNI MENI IN PRESTIŽNI MENI

MOZIRSKI GAJ: 20% popusta ob nakupu vstopnic RIBIŠKA DRUŽINA MOZIRJE: od 10% do 15% popusta na ribolovne dovolilnice za Savinjo in Dreto OKREPČEVALNICA RIBIČ: 10% popust pri nakupu hrane po predhodnem naročilu RESTAVRACIJA GAJ: ROMANTIČNA SVEČANA večerja v dvoje.

DOPLAČILA:

Za bivanje manj kot 3 dni je doplačilo 20% na dan

Otrok od 7. – 12. leta, ki biva v apartmaju s starši 7,50 € /dan

Otrok od 12. leta naprej, ki biva v apartmaju s starši 15 € /dan

Otroška posteljica 5 € / dan

Dodatno ležišče 15 € / dan

Varščina 100 € / apartma

Turistična taksa 1,01 € / oseba / dan

Turistična taksa za osebe od 7. do 18. leta 0,50 € / oseba / dan

Ob rezervaciji plačilo 20% vrednosti!

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

Telefon: +386 (0)3 828 0 400 +386 (0)3 828 0 401 +386 (0)41 450 451

Web site vlasnika: www.apartmajimozirje.si

Email : apartmaji.mozirje@gmail.com

Adresa : Cesta na Lepo Njivo 17a 3330 Mozirje Slovenija

NAPOMENA : Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

6 visitors online now
0 guests, 6 bots, 0 members
Max visitors today: 14 at 02:33 am UTC
This month: 108 at 06-20-2018 03:11 am UTC
This year: 108 at 06-20-2018 03:11 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe