30€ - 40€

Apartmani Keser

Apartmani 4+1 Soba/e 4 Toalet/a 1 Garaža/e 174 m2

Područje Karina zanimljivo je po svojim prirodnim ljepotama i potencijalima, slikovitoj lučici, čistim morem i čuvenom plažom. Na blagoj uzvisini nalaze se plodne doline, ispresjecane brojnim potocima i rječicama, te pružaju mogućnost razvoja poljoprivrede, posebno uzgoja mediteranskih kultura.

 
Apartmani Keser Područje Karina zanimljivo je po svojim prirodnim ljepotama i potencijalima, slikovitoj lučici, čistim morem i čuvenom plažom. Na blagoj uzvisini nalaze se plodne doline, ispresjecane brojnim potocima i rječicama, te pružaju mogućnost razvoja poljoprivrede, posebno uzgoja mediteranskih kultura.

U Karinsko more ulijevaju se rijeke Karišnica i Bijela , a u takvom ambijentu miješanja slatke i slane vode formirao se mulj, odnosno ljekovito blato sa ljekovitim svojstvima, koje se u zadnje vrijeme sve više koristi u terapijske svrhe. Povrh Karinskog mora i usred planinskog krša nalazi se izvor i kanjon rijeke Bijele koja otapajući nataloženi vapnenac poprima bijelu boju, a u koritu rijeke nalaze se i stare mlinice.

Donji Karin je slikovito mjesto na obali Karinskog mora, gdje se na jednom malom mjestu susreću upečatljivi kontrasti planine, rijeke i mora, te je kao takvo pravi izbor za nezaboravan odmor. Mjesto Karin je idilično, mirno mjesto, prepuno zelenila a šljunčane plaže mame Vas na uživanje. Ljekovito blato je dostupno svima bez dodatne naplate………ugodan boravak u našim apartmanima……..obitelj Keser!

Apartmani Keser, nalaze se na oko 50m od gradske plaze, 100m od centra mjesta, imamo parkiraliste, kucni ljubimci su dozvoljeni, kao i upotreba rostilja, dostupan je internet, a vlasnici govore hrvatskim i engleskim jezikom. Na raspolaganju Vam stoje 3 moderno uređena i opremljena apartmana u neposrednoj blizini uređene plaže.

Nalazimo se u blizini Zadra i nudimo uslugu smijestaja u novouredenim apartmanima koji se nalaze u neposrednoj blizini plaže….U zgradi ima tri odvojena apartmana a svaki ima:dnevni boravak u kojem je smiještena kuhinja(kompletno opremljena),kupaonica te spavaća soba i velika sunčana terasa s pogledom na plažu,koja je pedesetak metara od apartmana.Plaža ispred kuće je šljunčana i prepuna hladovine a u moru je sitni pijesak te je kao takva i pogodna za malu dijecu i starije ljude…Nedaleko od nas se nalazi uvala s ljekovitim blatom koje je izuzetno učinkovita za liječenje svih reumatskih i drugih koštanih oboljenja.

A4+1 – Apartman za 4 osobe plus pomoćni ležaj Sa pogledom na more, sadrzi kupaonicu, kuhinju, hladnjak, klimu, tv, satelitski program, terasu i internet

- 01.05. – 01.07. ( 30e )

- 01.07. – 01.09. ( 35e )

- 01.09. – 01.11. ( 30e )

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Telefon : 091 909 20 78 , +385 (0)98/98-263-00

E mail: katarina.keser1@sb.t-com.hr

Adresa: Donji Karin 335,23 452 Karin

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe