Pizzeria Antic’s

Motel Pizzeria

Motel Pizzeria Antic’s počela je sa radom 2014. godine. Povoljan tranzitni položaj, blizina graničnog prelaza sa Hrvatskom i glavnog grada Banja Luke čine naš objekat pristupačnim i privlačnim za različite profile gostiju, za poslovne ljude u tranzitu, za putnike kojima je potreban dnevni odmor i prenoćiste, za goste kojima treba bijeg iz svakodnevne vreve.

Motel Pizzeria Antic’s počela je sa radom 2014. godine.

Povoljan tranzitni položaj, blizina graničnog prelaza sa Hrvatskom i glavnog grada Banja Luke čine naš objekat pristupačnim i privlačnim za različite profile gostiju, za poslovne ljude u tranzitu, za putnike kojima je potreban dnevni odmor i prenoćiste, za goste kojima treba bijeg iz svakodnevne vreve.

Trudimo se da naš objekat pruži gostoprimstvo svim starosnim strukturama gostiju, da se kod nas ugodno osjećaju svi gosti, od 1 do 101 godine starosti.

Takav način razmišljanja i truda, učinio je da naš objekat za kratko vrijeme postane prepoznatljiv po jedinstvenom ambijentu i arhitekturi sa mnoštvom autentičnih detalja, kako u enterijeru, tako i eksterijeru, u okviru lokalne zajednice, a i šire.

O svim detaljima i posebnostima naše ponude, više u pojedinačnim poglavljima.

Video link : https://vimeo.com/140916885

Motel Pizzeria Antic’s nalazi se pored magistralnog puta Gradiška-Banja Luka, na samom ulazu u Laktaše s desne strane iz pravca Banjaluke.

Od Banja Luke je udaljena 18 kilometara, a od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Gradiške 30 kilometara.

Apartmani :

Našu ponudu upotpunjavaju i smještajni kapaciteti, koji cine 9 savremeno opremljenih apartmana.

Svi naši apartmani su opremljeni klimom, ventilacijom, zasebnim toaletom, digitalnom TV, besplatnim WI-FI signalom, minibarom, telefonom, a našim gostima je na raspolaganju i 24-satna sobna posluga. Ono sto posebno izdvajamo kao prednost i kao pogodnost našeg smještaja je to što svaki apartman ima zasebni garažni prostor ispred same sobe, potpuno natkriven i osiguran garažnim vratima.

Smatramo da sve navedeno čini naše apartmane vrlo pogodnim i pristupačnim za sve potencijalne goste koji nas iz različitih razloga posjećuju, bilo da su u pitanju poslovni ljudi kojima nudimo funkcionalne radne sobe sa internetom, osiguran automobil i licni prtljag u garaži ispred sobe, porodice na putovanju ili višednevnom odmoru kojima nudimo i pomoćni ležaj u sobama, maksimalnu sigurnost i udobnost jer nemaju potrebu iznošenja suvišnog prtljaga zbog neposredne blizine garaže. Isto tako, za korisnike dnevnog odmora, apartmani sa garažnim vratima Vam nude garantovan mir i diskreciju, kao i sigurnost za Vaš automobil.

Uz ove pogodnosti i ljubazno osoblje recepcije će se potruditi da Vam boravak u našem motelu ucini ugodnim, te da nam se sa zadovoljstvom vraćate.

Ostala Ponuda :

Da bismo upotpunili našu ponudu u sastavu kompleksa Antic’s našim gostima su na raspolaganju usluge auto-praone kao i muškog/ženskog frizerskog salona.

Antic’s Pizzeria :

Naša picerija raspolaže sa oko 150 mjesta u unutrašnjem dijelu, i oko 180 mjesta u ljetnoj bašti. Jedinstveni ambijent nudi svim gostima mogućnost ugodnog boravka, a naše osoblje će se pobrinuti za brzu i profesionalnu poslugu. Naš objekat radi non-stop, od 00-24 sata tako da nas možete posjetiti u bilo koje doba dana i noći.

Posebnu pažnju smo posvetili našim najmlađim gostima, kojima nudimo prostorije za presvlačenje i dojenje beba, poseban toalet za mališane, prostrane igraonice, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru, gdje mogu uživati i pustiti mašti na volju uz stalni nadzor naših bejbisiterki.

Našim gostima stojimo na usluzi za organizovanje razlicitih proslava i sastanaka za 50 do 60 mjesta, bilo da su u pitanju rodenđani, ili druge vrste proslava.

O specifičnosti ambijenta govore i fotografije iz naše galerije, gdje smo za vas postavili dio onoga što naš objekat nudi, a svi zaposleni se trude da maksimalno profesionalno ugode željama naših gostiju.

Cjenovnik usluga u Motelu:

– Dnevni odmor: 40,00 KM

– Noćenje za 1 osobu sa doručkom: 49,00 KM

– Noćenje za 2 osobe sa doručkom: 69,00 KM

– Noćenje za 3 osobe sa doručkom: 89,00 KM

* U cijenu boravka je takođe uračunata boravišna taksa kao i prijava boravka za strane državljane.

Jelovnik :

Jedinstveni ambijent nudi svim gostima mogućnost ugodnog boravka, a naše osoblje će se pobrinuti za brzu i profesionalnu poslugu.

Naš objekat radi non-stop, od 00-24 sata tako da nas možete posjetiti u bilo koje doba dana i noći.

Jelovnik / Cene : : http://www.anticspizzeria.com/jelovnik

[contact-form-7 id=“769″ title=“Contact form 1″]

about_us-150x150NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranamawww.turisticke-ponude.com

Hvala!

about_us-150x150Telefon : +387 51 530 333

Web Site : http://www.anticspizzeria.com

Adresa : Omladinska 160, Jakupovci, Laktaši

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na sajtu :

www.turisticke-ponude.com

Hvala!

25 visitors online now
2 guests, 23 bots, 0 members
Max visitors today: 32 at 12:00 am UTC
This month: 48 at 05-03-2019 12:12 pm UTC
This year: 94 at 01-10-2019 05:01 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe