Seoski Turizam Palaić

Apartmani 2 Soba/e 2 Toalet/a 1 Garaža/e 142 m2

Seosko gospodarstvo Palaić nudi vam čaroliju seoskog zavičaja, mnoge aktivnosti i usluge! Krapje je stvoreno za mlade parove, obitelji i sve osobe koje se žele maknuti od gradske gužve. Naši su korijeni tu u Krapju, selu u kojem spomenar naših obitelji seže duboko u njegovu zanimljivu povijest i razlog je zašto smo za to selo tako posebno vezani. Nasu porodicu cine Ljiljana, Marijan i Leon Palaić.

 
Seoski Turizam Palaić Naši korijeni su tu . . .

. . . tu u Krapju, selu u kojem spomenar naših obitelji seže duboko u njegovu zanimljivu povijest i razlog je zašto smo za to selo tako posebno vezani! Naši su korijeni u Krapju

Kao što smo u uvodu i rekli, naši su korijeni tu u Krapju, selu u kojem spomenar naših obitelji seže duboko u njegovu zanimljivu povijest i razlog je zašto smo za to selo tako posebno vezani!.

Vi ste? . . . . a mi smo mama, tata i sin ili imenom: Ljiljana, Marijan i Leon Palaić i drago nam je da smo se upoznali!

Naši su roditelji rođeni ovdje a njihovi pradjedovi i prabake također. Svi su živeći tu u Krapju s koljena na koljeno prenosili obiteljske uspomene i tradiciju i kao časni mještani ostavljali svijetli trag u Krapjanskoj povijesnoj svakodnevici.

Ponosni smo na njih!

Nastavljamo tradiciju

I mi također želimo ostaviti svijetli trag u Krapjanskoj povijesti njegujući i nastavljajući tradiciju naših predaka kroz čuvanje i obnavljanje vrijednoga obiteljskog naslijeđa kao neodvojivog dijela višestoljetne Krapjanske povijesti. S puno entuzijazma, dobre volje i u dobroj vjeri, spremni smo primjerom doprinijeti očuvanju tradicijskih i povijesnih vrijednosti Krapja stavljanjem naslijeđene baštine u turističku ponudu.

Znamo, svaki početak je težak ali, vrijeme je pred nama!

A Vama, hvala što smo se upoznali.

Turizam na selu

Tek zadnjih nekoliko godina zamjetan je intenzivniji razvoj turizma na području Parka prirode Lonjsko polje. S puno entuzijazma, smatrajući da imamo što ponuditi turistima i mi se uključujemo u pozitivna turistička kretanja u ovom dijelu srednje Posavine, koja ovdje, u perspektivi, i jesu budućnost!.

Bilo da ste putnik namjernik, možda poslom ili samo u turističkom razgledanju Parka prirode Lonjsko polje s namjerom da ostanete ovdje dan, dva ili nekoliko dana, kod nas možete prenoćiti.!

Na našem imanju ovdje, u Krapju, nudimo 2 sobe, svaka sa 2 ležaja. Ukoliko se ukaže potreba (obitelj), možemo pripremiti i pomoćni ležaj.

Sobe su na prvoj etaži kuće prostrane, svijetle, prozračne i klimatizirane.!! Namještene su tradicijskim namještajem koji vidno doprinosi posebnom ugođaju. Prostor za osobnu higijenu naših gostiju u potpunosti je funkcionalan. Osim toga, svim našim gostima na raspolaganju je dvorišna nadstrešnica, prostrano dvorište s velikom travnatom površinom za sportske aktivnosti i bicikl za etapno razgledanje okolice.

Apartmanski smještaj? . . . da, i to je moguće.

Dakle, kod nas možete unajmiti cijelu prvu etažu kuće, što podrazumijeva; 2 sobe sa 4 ležaja (+ pomoćni), dnevni boravak, uporaba kuhinje i prostor za osobnu higijenu.!

Prostor je klimatiziran.!!

Osim toga, na raspolaganju Vam je dvorišna nadstrešnica, prostrano dvorište s velikom travnatom površinom za sportske aktivnosti i bicikli za etapno razgledanje okolice.

Tradicijska kuća katnica, vlasništvo naše obitelji, sagrađena je 1912. god. od planjki hrasta Lužnjaka a njena izvorna unutarnjost čuva vrijedne tradicijske predmete od drva, platna i keramike izrađene na prijelazu XIX – XX stoljeće i korištene u domaćinstvu naših predaka . . . . .!

Kuća kao cjelina, zorno pruža uvid u narodni život tipične Krapjanske obitelji iz toga vremena. !

Status zbirke

Rješenjem Ministarstva kulture RH kuća i predmeti u njoj preventivno su zaštićeni i imaju status zbirke.

Nešto za spomenak . . .

Našim gostima te posjetiteljima naše Etno kuće nudimo i određeni broj suvenira izrađenih od drva i terakote, koji su dijelom umanjenice posuđa, alata ili namještaja iz naše tradicijske, Krapjanske svakodnevice.! Obzirom da konstantno radimo na obogaćenju ponude, nadamo se da ćemo Vam u idućoj turističkoj sezoni moći ponuditi i više.

NOĆENJE (prostor je klimatiziran) :

– Odrasli 100.00 Kn *2 .

– Odrasli 150.00 Kn *3 .

– Djeca 7 – 12 godina 050.00 Kn .

– Djeca do 7 godina 000.00 Kn .

BORAVIŠNA PRISTOJBA :

– Odrasli 06,0 Kn .

– Djeca 03,0 Kn .

POSJET ETNO KUĆI :

– Djeca 05.00 Kn *4 .

– Odrasli 010.00 Kn *4 .

– Grupni posjet 05.00 Kn/po osobi .

*1) Cijene vrijede za 2013/14. god.!

*2) Trenutni kapacitet domaćinstva je 4 postelje ali u slučaju potrebe (obitelj), možemo pripremiti i pomoćni ležaj

*3) Cijena se odnosi na posjetitelje koji na osobni zahtjev, žele noćiti sami u dvokrevetnoj sobi

*4) Za goste koji noće ili imaju apartmanski smještaj kod nas, razgledanje Etno kuće je besplatno!

Ostale informacije na upit vlasnika ( kontakt forma ) …!

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Telefon : 00385 (0)44 540-921 , 091 / 56 64 921

Web site: http://www.sg-palaic.eu

E mail 1 : info@sg-palaic.eu

E mail 2 : marijanpalaic65@gmail.com

Adresa: Krapje 167, 44 325 Krapje

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

4 visitors online now
0 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 11 at 02:40 am UTC
This month: 53 at 03-13-2018 10:28 am UTC
This year: 69 at 02-16-2018 06:33 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe