Vila Penezić

Vila Penezić nalazi se u mestu Kruče, koje pripada opštini Ulcinj, 15 km od Bara i 7 km do samog Ulcinja. Na svega 150 do 600 metara od naše vile možete naći dobar izbor raznovrsnih kamenitih i šljunkovitih plažica, dok je velika peščana plaža na oko 1 km od. Ulaz na bilo koju od ovih plaža se ne naplaćuje. Takođe, do najbliže prodavnice ima 600 metara, a raznovrsni kafići i restorani su locirani od 100 do 600 metara od vile.

Vila Penezić nalazi se u mestu Kruče, koje pripada opštini Ulcinj, 15 km od Bara i 7 km do samog Ulcinja.

Na svega 150 do 600 metara od naše vile možete naći dobar izbor raznovrsnih kamenitih i šljunkovitih plažica, dok je velika peščana plaža na oko 1 km od. Ulaz na bilo koju od ovih plaža se ne naplaćuje. Takođe, do najbliže prodavnice ima 600 metara, a raznovrsni kafići i restorani su locirani od 100 do 600 metara od vile.

Svi gosti vile Penezić mogu uživati na velikoj zajedničkoj terasi (4,5m x 8m) na kojoj su raspoređene klupe i stolovi, dve ljuljaške za decu i odrasle na kojoj možete igrati čoveče ne ljuti se, domine i otvoreni šah sa figurama od 30 cm.

Za one koji ni na odmoru ne mogu bez omiljenih programa ovde na terasi je instaliran veliki TV sa TOTAL paketom satelitskih kanala. Što se parkinga tiče, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na obezbeđeno parking mesto 50 metara od vile, koje se naplaćuje 1€ po danu.

Kruče :

Kruče su malo i relativno nepoznato mesto na pola puta od Bara do Ulcinja, i deo su Ulcinjske rivijere. Poslednjih godina Kruče postaju sve zanimljivije gostima koji su u potrazi za skrivenim, divljim lepotama Crnogorskog primorja i donedavno ovde je bilo tek nekoliko vikendica.

Malo stariji meštani rekli bi vam da su Kruče, u stvari ime za nekoliko manjih i većih kamenitih uvala u čijem su se zaleđu onda, kao pečurke, pojavili crvenkasti krovovi nekada skromnih, a danas sve raskošnijih kuća i vila.

Oblast Ulcinj :

Ulcinjskoj oblasti je priroda dala sve, jedno od nejlepših mesta na Mediteranu, čarobno mesto duge istorije, turistički raj koji se nalazi na krajnjem jugu Crne Gore.

Nalazi se izmedju basena Jadranskog mora i Skadarskog jezera i leži na ivici subtropske zone Evropskog Mediterana i ima jadransku varijantu mediteranske klime i subtropske vegetacije.

Apartman za 4 osobe :

Vila Penezić raspolaže sa ukupno 6 apartmana u kojima se udobno mogu smestiti porodice sa decom, parovi na zajedničkom putovanju, ali i četvoročlana društva.

Svi apartmani su :

- klimatizovani

- imaju zasebnu spavaću sobu

- dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom, kao i naravno kupatila sa neophodnim kozmetičkim sadržajima

Najlepši delovi apartmana su njihove terase na kojima, uz prijatno okruženje, možete uživati i u pogledu na more.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz neki od 3 TV-a koliko ukupno ima vila sa domaćim i TOTAL paketom kanala, a zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i aplikacija, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija.

Boravak kod nas može biti zasnovan i na bazi punog ili polupansiona.

• Cene se kreću od 5€ do 8€ po osobi, u zavisnosti od dela sezone, a za tačne informacije u vezi sa cenama, kao i oko slobodnih termina obratite nam se na mejl:

radoslav.penezic@gmail.com

• Cene obroka po osobi su: doručak = 1,5€, ručak = 4€ i večera = 2,5€.

Ostalo :

- Vila je smeštena na 150-600 metara od najbližih plaža i 1km od peščane plaže Ulcinja

- Prodavnica, kafići i resotrani na 100-600 metara

- Velika zajednička terasa sa klupama, stolovima i TOTAL TV-om

- Terase sa pogledom na more

- Besplatan bežični internet

- Mogućnost uplate punog ili polupansiona

- Parking 50 metara od vile (1€/dan)

- Klima uređaji

about_us-150x150 Kontakt : Telefon: +382 30 458 076 , Mobilni: +381 63 568 296 (SRB broj)

Web site : http://letoucrnojgori.com/post_smestaj/vila-penezic

E mail : radoslav.penezic@gmail.com

Adresa : Ulcinj Crna Gora , Kruce

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na sajtu :

www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe