GISELLA PANSION

Apartmani 4 Soba/e 4 Toalet/a 1 Garaža/e 139 m2

Jednom je prilikom gospođa Gisella Visintin (po kojoj je naš pansion dobio ime), pukim slučajem davne 1954. godine, dvojici prolaznika ponudila jednostavan ručak. Iduće godine su posjetitelji ponovno navratili i tako je počela duga obiteljska tradicija. www.pansion-gisella.com

 
GISELLA PANSION Jednom je prilikom gospođa Gisella Visintin (po kojoj je naš pansion dobio ime), pukim slučajem davne 1954. godine, dvojici prolaznika ponudila jednostavan ručak. Iduće godine su posjetitelji ponovno navratili i tako je počela duga obiteljska tradicija. Pansion se nalazi u Zambratiji, slikovitom ribarskom mjestu. Udaljen je samo dva metra od plaže koja je djelomice prirodna, a dijelom umjetna; dno joj je pješčano, a uokolo se prostire autentična mediteranska vegetacija.

Povijest :

ZAMBRATIJA

Zambratija se nalazi na cesti koja vodi od Umaga do Savudrije. Ime joj potječe od imena koparskog feudalca Zuane Brattija, čija je obitelj stoljećima bila u posjedu dvorca Sipar.

SEPOMAIA

Putem koji vodi od Punte Katoro do Punte Sipar, osim ljetikovaca rimskih bogataša, svoje su kuće gradili i stanovnici koji su se bavili poljodjelstvom, obrtom, ribarenjem i trgovinom. Tako se stvorila i potreba za gradnjom veće luke, koja je vremenom prerasla u naselje Sepomaia. Ovo je područje naseljeno od davnih vremena. Na početku je nosilo staro ime keltskog podrijetla: Sepomaia. Dolaskom Rimljana preimenovano je u Siparis – Sipar, a to ime nosi i danas. Od Sipra su do danas očuvani samo ostaci starog dvorca.

SAVUDRIJSKI SVJETIONIK

Smješten na najzapadnjem rtu Hrvatske, savudrijski je svjetionik sagrađen 1818. godine, te je najstariji aktivni svjetionik na čitavom Jadranu. To je prvi svjetionik na svijetu koji je koristio plinsku rasvjetu dobivenom destilacijom ugljena, koji se prevozio iz ugljenokopa s područja Labina.

Pansion nudi sobe od kojih svaka ima pogled na more, zasebno kupatilo, satelitsku TV, hladnjak i klima-uređaj. U prizemlju se nalazi sala u kojoj možete kušati svoj doručak, uživajući u pogledu na more. Nasuprot sale nalazi se velika terasa s kamimom na kojem se pripravljaju autohtona jela i gdje će vam večera biti poslužena dok uživate u našim prekrasnim sutonima, svježini zraka i bistrini mora.

Pansion Gisella nudi vam obiteljski ugođaj, domaću kuhinju i jela spravljena na temelju proizvoda koji se nalaze na našem poluotoku. Između specijaliteta izdvajamo svježu ribu, tipične istarske specijalitete, različite specijalitete od mesa, jela pripravljena pod pekom te domaće kolače.

AKTIVNOSTI :

Naši gosti mogu uživati u netaknutoj prirodi i čistom zraku, te u dugim šetnajma uz more. U našem pansionu možete koristiti i bicikle ili mountain-bike koje se nalaze na raspolaganju našim gostima po nominalnoj cijeni. Iso tako, na raspolaganju su vam uvijek ležaljke i suncobrani za odmaranje na plaži. Ne zaboravite da strastveni ribiči i oni koji bi htjeli probati čari ribolova mogu iskoristiti mogućnost za ribarenje iz barke na otvorenom moru uz našu pratnju

Cene : Na upit vlasnika…!

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Telefon : 385(0)915304674

Web site vlasnika : http://www.pansion-gisella.com

E mail: pansiongisella@gmail.com

Adresa: Istarska 2, Zambratija , 52475 Savudrija – Croatia

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe