Turistična Kmetija Petek

Turistična Kmetija 4 Soba/e 4 Toalet/a 1 Garaža/e 231 m2

Se želite umakniti nekam, kjer ni betona, prometa in nenehnega mestnega vrveža? Nekam kjer kraljujeta narava in mir, kjer ti pogled zaplava kakor morje po širnih planjavah in proti modremu nebu. Kjer vas zjutraj zbudi petje ptic, žuborenje potočka in prekrasen sončni vzhod.

Turistična kmetija Petek Se želite umakniti nekam, kjer ni betona, prometa in nenehnega mestnega vrveža? Nekam kjer kraljujeta narava in mir, kjer ti pogled zaplava kakor morje po širnih planjavah in proti modremu nebu. Kjer vas zjutraj zbudi petje ptic, žuborenje potočka in prekrasen sončni vzhod. Tukaj boste našli svoj notranji mir in vaše misli bodo postale še bistrejše, lepše. Če iščete kaj takega, potem je to resnično pravi kraj za vas in vašo družino. Zagotovo od nas ne boste odhajali ravnodušni, ampak polni energije in novega elana. V mali vasici v Novi Štifti pri Gornjem Gradu v zaselku Tirosek leži turistična kmetija PETEK. Na mirnem in zelo lepem kraju s prečudovitim razgledom na dolino smo zgradili hišo s tremi apartmaji. V tej neokrnjeni naravi se boste naužili svežega zraka, sprostili vse svoje čute in dobesedno poslali možgane na pašo. To je kraj, kjer se za vsakogar najde nekaj in ki se te dotakne. Iz nas prežene ravnodušje, ki ga tako pogosto nosimo v sebi. Na naši kmetiji se bomo zares potrudili, da boste ob svojem odhodu odnesli s sabo lepe spomine. Z lepimi spomini pa tudi željo po ponovni vrnitvi na našo kmetijo.
Pohodništvo ,planinarjenje(na Menino planino, Lepenatko ,Ravni,Kasno planino,Kamniško Savinjske Alpe…),kolesarjenje,gobarjenje,pobiranje sadja v jesenskem času in stiskanje soka. Smučanje na travi v poletnih mesecih in smučanje na snegu v zimskem času, na kmetiji oddaljeni cca.3 km ali na Smučišču Golte,ki je oddaljeno 25 km. Kdor bo želel pa bo lahko na kmetiji pomagal tudi pri kmečkih opravilih. Skratka zagotovo se bo za vsakogar našlo nekaj zanimivega.

V kraju samem in v širši okolici je kar nekaj zanimivosti,ki si jih je vredno ogledati. To so:romarska cerkev Marije Zvezde v Novi Štifti

-katedrala v Gornjem Gradu

-muzejska zbirka v Šteklu

-Savinjski gaj v Mozirju

-zakladnica mašnih plaščevv Radmirju

-Logarska dolina

1. APARTMA BREZA

50,0 0€/dan

(3-4 osebe)

2. APARTMA TISA

50,00€/dan

(3-4 osebe)

3. APARTMA LIPA

100,00€/dan

(6-8 oseb)

V ceni je zajeto tudi končno čiščenje,posteljnina,brisače,kuhinjske krpe in čistila. Naša želja je,da zapustite apartma v lepem stanju. V primeru poškodb na opremi ali velike nečistoče se zaračuna dodatnih 20% za čas bivanja. Bivanje do 3 dni je 20% dražje.

Turistična taksa znaša 1€ na osebo in 0,50€ za otroke od 7 do 18 let. Otroci do 7 let nimajo takse. Taksa se plača ob odhodu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

Telefon: 031 783 963

Web site vlasnika : http://www.turisticnakmetijapetek.eu

E mail : jelka.p70@gmail.com

Adresa : Tirosek 37 , 3342 Gornji Grad

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe