25€ - 70€

Turistična kmetija TONIN

Turistična Kmetija 4 Soba/e 4 Toalet/a 1 Garaža/e 194 m2

Turistična kmetija Tonin se nahaja na koncu vasi PUČE, z ustreznim dvoriščem, murvami in mandljem. Poleti vam lahko postrežemo tudi na terasi za hišo (sprejmemo do 60 ljudi), kjer pogled seže na vrt, oljčni nasad in ograde z domačimi živalmi ter bližnje in daljne vasi Istre, precej tudi na Hrvaško stran.

Turistična kmetija TONIN se nahaja na koncu vasi PUČE, z ustreznim dvoriščem, murvami in mandljem.

Poleti vam lahko postrežemo tudi na terasi za hišo (sprejmemo do 60 ljudi), kjer pogled seže na vrt, oljčni nasad in ograde z domačimi živalmi ter bližnje in daljne vasi Istre, precej tudi na Hrvaško stran. PREDSTAVITEV :

V zaledju Kopra in v osrčju slovenske Istre je majhna istrska vas Puče, kjer se nahaja naša kmetija. Vas je značilna po strnjenem naselju, prijaznih vaščanih, vodnih izvirih in po zelo znani ˝PUČARSKI FJERI˝.

Vas ima avtobusno obračališče, veliko pešpoti, kolesarskih stez, cerkvico svete Karmelske matere božje. Še nedolgo nazaj je v vasi živel zadnji Istrski BOŠKARIN.

KRATKA ZGODOVINA :

TONIN PUCER, z nadimkom ˝TOMAŽEL˝ je, po vrnitvi iz vojne v Rusiji, zgradil hišo iz kamna, blata in kanel. Pročelje je krasil lep lesen “baladur“ (balkon).

Zdajšnji lastnik, vnuk in dedič, Nevijo Pucer je leta 2002 z družino odkupil še preostali del hiše od drugih dedičev in si izpolnil željo po obnovitvi in obuditvi tradicije. Danes stoji v hiši ognjišče po starem, šank iz lesenih dog in stilno pohištvo.

Zidna vetrina v prostoru, po ˝starem ˝ obnovljene istrske hiše, je star vhod v vaško gostilno, tedaj nepismenega Tonina Tomažela.

HIŠNA PONUDBA :

Na kmetiji sprejmemo do 50 gostov v notranjem prostoru, na idilični terasi pa lahko postrežemo do 60 gostov. Dostop je možen tudi z avtobusom. Prostor je klimatiziran, opremljen s TV, platnom in projektorjem za razne projekcije.

KULINARIKA :

Nudimo vam veliko domačih specialitet kot so domači pršut, klobase, salame, panceta, vloženi melancani, vložene bučke, divji šparglji, istrski bobići, meso izpod peke, sezonska hrana po dogovoru in kot hišno specaliteto nudimo palačinke z vloženimi figami.

V dodatni ponudbi imamo hišno oljčno olje, pirino kašo, pririno moko in po dogovoru pirin kruh, veliko domačih žganih pijač, češnje, fige, žižole, murve…

Postrežemo vas tudi z v domačih vinogradih pridelano malvazijo in z refoškom. Poleg tega zajema naša izborna in skrbna ponudba tudi možnost vodenih degustacij drugih vin Slovenske Istre.

PRENOČIŠČA :

V zgornjih prostorih hiše sta dva apartmaja. V vsakem apartmaju lahko prespita 2 do 4 osebe in dve pomožni ležišči. Apartmaja sta klimatizirana, imata TV, kopalnico in opremljeno kuhinjo.

IGRALNE POVRŠINE :

Za hišo se nahaja velik vrt, primeren tudi za piknike. Niti otrokom ne bo dolgčas, saj imamo lep travnik za igro, otroška igrala, gol… Ker je tudi igra včasih naporna, si lahko odpočijete na klopcah v senci oljk.

KMEČKI UTRIP :

Na kmetiji imamo veliko domačih živali – osle, ponija, kokoši, prašiče, domače ljubljenčke…

MOŽNOST REKREACIJE :

Sprehodi po neokrnjeni naravi do in po dolini Dragonje, obisk okoliških znamenitosti, kolesarjenje, nogomet in možnost rekreativnega dela na kmetiji, so samo nekateri izmed dolgega seznama aktivnosti, ki vam jih ponuja naš okoliš.

Dodatna ponudba :

PIKNIK V NARAVI :

V dolini Dragonje nudimo tudi prijeten prostor v naravi. Prostor je primeren za organizirane piknike (tudi do 100 ljudi) ali v lastni režiji z oddajo prostora.

VOŽNJA z DŽIPOM – SAFARI V DOLINI DRAGONJE :

Za tiste, ki bi si radi ogledali lepote doline Dragonje, na malo drugačen način, ponujamo vožnjo z džipom. Z vojaškim oldtimerjem vas bomo popeljali po dolini Dragonje in bližnji okolici.Ogledali si bomo vinograde, oljčnike, muzej starih stvari, tipično, obnovljeno, istrsko hišico, razgledno točko, znamenite Škrline, vodni izvir. V poletnem času je možno tudi kopanje v neokrnjeni reki Dragonji.

MASAŽA :

Na kmetiji TONIN je možna tudi masaža celega telesa. Masirala vas bo poklicna maserka, z dolgoletnimi izkušnjami. Masaža je mogoča le po predhodnem naročilu in poteka v apartmaju.

CENIK :

Meni za kosilo oz. večerjo: po dogovoru glede na obsežnost menija

Apartmaji

IZVEN SEZONE Od 16.09. do 14.06.

Število oseb 1 ali 2 nočitvi 3 ali več nočitev

1 oseba 30 €/noč 25 €/noč

2 osebi 50 €/noč 40 €/noč

3 osebe 60 €/noč 50 €/noč

4 osebe 70 €/noč 60 €/noč

Zajtrk 5€ na osebo

SEZONA Od 15.06. do 15.09.

Število oseb 1 ali 2 nočitvi 3 ali več nočitev

1 oseba 35 €/noč 30 €/noč

2 osebi 60 €/noč 50 €/noč

3 osebe 70 €/noč 60 €/noč

4 osebe 80 €/noč 70 €/noč

Zajtrk 5€ na osebo

Najem prostora v dolini Dragonje za piknike: 150€ – 200€

Organiziran piknik: cena po dogovoru

Izlet z džipom:

– krajši izlet: 120 €/džip

– daljši izlet: 150€ / džip

– V ceno je všteta pijača, vstopnina za ogled muzeja, mini narezek. V džipu se lahko pelje 6 oseb + voznik.

MASAŽA:

cena masaže je po dogovoru, glede na obsežnost masaže.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

NAPOMENA : Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

Telefon:031-55-90-94 , 041-79-95-23 , 05/65-67-098

Web site : http://www.kmetija-tonin.com

Email : tonin.pucer@gmail.com

Adresa : Puče 48, 6274 Šmarje pri Kopru

NAPOMENA : Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

13 visitors online now
0 guests, 13 bots, 0 members
Max visitors today: 20 at 12:11 am UTC
This month: 111 at 12-16-2018 06:49 pm UTC
This year: 121 at 07-25-2018 03:02 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe