Uslovi korišćenja

about_us-150x150

Uslovi korišćenja :

1. Prihvatanje naših uslova

Posetom sajta na internet adresi http://www.turisticke-ponude.com, pregledom, pristupom ili korišćenjem druge usluge ili informacije kreiranie ili podnete sajtu www.turisticke-ponude.com saglasni ste da ćete se pridržavati sledećih uslova korišćenja. Ako ne želite da bude vezani našim uslovima korišćenja, Vaša jedina opcija jeste da ne posećujete, gledate ili na drugi način koristite usluge www.turisticke-ponude.com. Razumete, slažete se i prihvatate da ovi uslovi čine pravno obavezujući ugovor između vas i www.turisticke-ponude.com i da Vaše korišćenje www.turisticke-ponude.com znači Vaše konačano prihvatanje ovog sporazuma.

2. Pružanje usluga

Saglasni ste i prihvatate da www.turisticke-ponude.com ima pravo da modifikuje, poboljša ili prekine bilo koju od svojih usluga po sopstvenom nahođenju i bez prethodnog obaveštenja, čak iako to može da dovede do sprečavanja Vašeg pristupa bilo kojoj informaciji sadržanoj na www.turisticke-ponude.com. Pored toga, saglasni ste i prihvatate da www.turisticke-ponude.com ima pravo da Vam pruža usluge preko zavisnih ili povezanih subjekata.

2.2 Tačnost podataka oglasne poruke

www.turisticke-ponude.com NE garantuje tačnost podataka u oglasnoj poruci, koje posetioci/korisnici podnose sajtu www.turisticke-ponude.com. Za tačnost podataka u oglasnoj poruci isključivo je odgovorna osoba koja je podnela podatke.

3. Vlasnička prava

Prihvatate i slažete se da www.turisticke-ponude.com sadrži vlasničke i poverljive informacije, uključujući zaštitne znake, servisne oznake i patente zaštićene zakonom o intelektualnoj svojini i međunarodnim ugovorima intelektualne svojine. www.turisticke-ponude.com vas ovlašćuje da pregledate i napravite jednu kopiju delova njenog sadržaja za ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Naš sadržaj ne može se prodati, reprodukovati ili distribuirati osim pod uslovima navedim u CC Licenci . Zaštitni znaci, servisne oznake i logotipi treće strane, su vlasništvo njihovih vlasnika. Svako dalje pravo koje nije izričito dato u ovom tekstu je zadržano.

4. Postavljanje sadržaja

Kada pošaljete sadržaj na www.turisticke-ponude.com, istovremeno dajete www.turisticke-ponude.com neopozivu, dostupnu svuda, licencu za objavljivanje, prikazivanje, menjanje i distribuiranje vašeg sadržaja širom sveta. Potvrđujete i garantujete da imate potrebna ovlašćenja da date pomenutu dozvolu sajtu www.turisticke-ponude.com.

5. Prekid važenja uslova

Uslovi ovog sporazuma će se primenjivati u nedogled dok ih ne raskine bilo koja strana bez prethodne najave u bilo koje vreme iz bilo kog razloga. Uslovi koji se nastavljaju u nedogled, nisu pogođeni raskidom ovog ugovora.

6. Poricanje garancija

Razumete i slažete da Vaše korišćenje www.turisticke-ponude.com je u potpunosti na sopstveni rizik i da se naše usluge pružaju „kao što jeste“ i „kako su dostupne“. www.turisticke-ponude.com ne daje izričite ili podrazumevane garancije za rad www.turisticke-ponude.com sajta, informacija, sadržaja, materijala ili proizvoda. Ovo uključuje, ali se ne ograničava na podrazumevajuće garancije komercijalne pogodnosti i pogodnosti za određenu svrhu i bez povreda, kao i garancije da će pristup ili korišćenje usluga biti neprekidno ili bez grešaka, ili da će greške u službi biti ispravljene.

7. Ograničenje odgovornosti

Vi razumete i slažete se da www.turisticke-ponude.com ni u kom slučaju ne može biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledičnu štetu. Ovo uključuje, ali se ne ograničava na naknadu štete za gubitak profita, prekid poslovanja, poslovne reputacije ili dobre volje, gubitak programa ili informacija ili drugih nematerijalnih gubitaka koji proističu iz korišćenja ili nemogućnosti korišćenja usluga ili informacija ili bilo kakvog trajnog ili privremenog prekida takvih usluga ili pristupa informacijama, odnosno brisanje bilo kog sadržaja ili informacija ili nemogućnosti da se sačuva svaki sadržaj ili informacije. Gore navedeno ograničenje se primenjuje bez obzira da li je savetovao www.turisticke-ponude.com ili je trebalo da budete svesni mogućnosti nastanka takvih šteta. U jurisdikcijama gde isključivanje ili ograničenje odgovornosti za slučajne ili posledične štete nije dozvoljeno, odgovornost www.turisticke-ponude.com je ograničena u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom.

8. Spoljni sadržaji

www.turisticke-ponude.com može da uključuje hipervezu (link) do drugih sadržaja i web sajtova. Prihvatate i slažete se da www.turisticke-ponude.com nije odgovoran za njih i ne odobrava bilo kakvo oglašavanje ili korišćenje resursa na njima.

9. Nadležnost

Razumete i izričito se slažete da date ličnu i isključivu nadležnost sudovima u zemlji, pokrajini ili teritoriji koju odredi isključivo www.turisticke-ponude.com za rešavanje bilo spora koji proizlazi iz ovog sporazuma ili u vezi sa vašom upotrebom www.turisticke-ponude.com Ako sud koji ima nadležnost, proglasi da je svaka odredba sporazuma nevažeća, onda će data odredba biti uklonjena iz uslova i preostali Uslovi će nastaviti da važe.

10. Celost sporazuma

Razumete i slažete se da Uslovi korišćenja čine celokupan ugovor između Vas i www.turisticke-ponude.com

11. Promene uslova

www.turisticke-ponude.com zadržava pravo da izmeni ove Uslove s vremena na vreme, po sopstvenom nahođenju i bez ikakve najave. Promene naših uslova stupiće na snagu na dan kada su postavljene na www.turisticke-ponude.com i Vaše dalje korišćenje www.turisticke-ponude.com posle bilo koje izmene uslova će značiti Vaš pristanak na njih.

3 Comments

  1. Nmema komenta

  2. JAHORINA ETNO APARTMANI OPUSTENO, http://www.jahorinabooking.com,00381643317546 00381113245514 0038765516315 0038757270244 dvokrevetne sobe, apartmani od 2-8 osoba, parking, ski skola, ski rental, PORODICNI POPUST,PET FRIENDLY objekat,SKIJANJE 2015
    http://www.jahorinaopusteno.com
    http://www.jahorinaopusteno@yahoo.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe