27€ - 100€

DND VILA

Vila 4 Soba/e 4 Toalet/a 1 Garaža/e 241 m2

DND vila nudi raznovrsne sobe i apartmane u Niškoj Banji, za izdavanje na kraći i duži period, koji odgovaraju svim budžetima. Naši udobni apartmani su moderno opremljeni i izdaju se po povoljnoj ceni i u isto vreme su luksuzni i u rangu su sa hotelima od 5 zvezdica, sa većim prostorom i komforom, gde možete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u Niškoj Banji. http://www.viladnd.rs

 
DND VILA nudi raznovrsne sobe i apartmane u Niškoj Banji, za izdavanje na kraći i duži period, koji odgovaraju svim budžetima. Naši udobni apartmani su moderno opremljeni i izdaju se po povoljnoj ceni i u isto vreme su luksuzni i u rangu su sa hotelima od 5 zvezdica, sa većim prostorom i komforom, gde možete da uživate u svim pogodnostima i pratećem sadržaju dok boravite u Niškoj Banji. Naša vila je idealan izbor za porodice i grupne dolaske jer nudi mnogo veći prostor i privatnost od bilo kog hotela. Bili bismo presrećni da podelimo sa Vama naše znanje i iskustvo, da bismo vam omogućili nezaboravan boravak u Niškoj Banji.

Niška Banja je najstarija banja u Srbiji, jedna od najstarijih u Evropi, sa dosta lekovitih izvora tople vode koji se koriste još iz doba Rimskog Carstva. Pretpostavlja se da je Niška Banja bila neka vrsta rehabilitacionog centra rimske vojske u koju su dolazili na odmor i lečenje posle svojih pohoda.

Po geografskom položaju Niška Banja se nalazi u podnožju padina Koritnika (Suve Planine) na nadmorskoj visini od 248 metara i na udaljenosti 10 km od Niša. Broj stanovnika Niške Banje je oko 5000. Zbog specifičnosti vetrova iznad Niške Banje, ona je poznata i po letovima paraglajdera i paraglajderskog kluba iz Niša, što predstavlja svojevrsnu turističku atrakciju ovog mesta. Takođe, staze u Niškoj Banji i oko nje, pogodne su za biciklizam ili mountain biking, a brda i planine za različite vrste planinarenja ili free climbing-a (slobodnog penjanja).

Niška Banja je centar za lečenje kardiovaskularnih i reumatskih bolesti, kao i centar sportskog i kongresnog turizma. Sa aspekta njene lekovitosti, netaktnute prirode ili istorijskog nasleđa, ona je u vrhu svih banja u Srbiji.

U ponudi imamo različite kvadrature apartmana koji su predviđeni za boravak jedne do šest osoba u jednom apartmanu. Nudimo mogućnost smeštaja većih grupa gostiju za seminare, konferencije, sportske događaje, kulturne manifestacije koje se održavaju u Niškoj Banji. DND vila nudi restoranske usluge kapiciteta do 70 gostiju za poslovne ruckove, svadbena i rodjendanska veselja. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaj, internet konekciju, televizor i telefon. DND VILU odlikuje moderan dizajn apartmana, kvalitet smeštaja, čistoća kao i ljubazno osoblje koje vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno. Na raspolaganju su Vam i kongres sala, otvoreni bazen sa hidraulicnom masazom kao i spa centar sa pratećim programom za Vaše uživanje i zadovoljstvo. Cilj našeg poslovanja je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem i kompletnom uslugom tokom boravka u našim apartmanima. Naša najbolja reklama su zadovoljni gosti. Budite i Vi jedan od njih!
Cene :

– Za jednu osobu 27€ sa doručkom

– Za dve osobe 37€ sa doručkom

– Za tri osobe 47€ sa doručkom

– Za četiri osobe 57€ sa doručkom

LUKSUZNI APARTMAN :

Za jednu osobu 60€ sa doručkom

Za dve osobe 70€ sa doručkom

Za tri osobe 80€ sa doručkom

Za četiri osobe 90€ sa doručkom

Za pet osobe 100€ sa doručkom

Deca od 2 do 7 god. uz prisustvo roditelja plaćaju 5€

Deca od 7 do 12 god. uz prisustvo roditelja plaćaju 7€

Za decu do dve godine besplatno.

Boravišna taksa od 100 dinara po danu nije uračunata Cilj našeg poslovanja je da svaki gost bude zadovoljan smeštajem i kompletnom uslugom tokom

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Telefon

Mobilni

Broj odraslih

Broj dece

Datum dolaska

Datum polaska

Naslov

Vaša poruka

Telefon : +381 18 455 90 90 , +381 69 250 80 05

Web site vlasnika : http://www.viladnd.rs

E mail: dndvila@yahoo.com

Adresa: Srpskih junaka bb. Niška Banja

NAPOMENA: Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

4 visitors online now
0 guests, 4 bots, 0 members
Max visitors today: 11 at 02:40 am UTC
This month: 53 at 03-13-2018 10:28 am UTC
This year: 69 at 02-16-2018 06:33 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe