5 € - 60 €

Wellness Skok Mozirje

Wellness 2 Soba/e 4 Toalet/a 127 m2

Način življenja današnjega sodobnega človeka narekujejo odgovornost, organizacija, načrtovanje, natrpani urniki, naporna potovanja in ne nazadnje skrb za najbližje, družino in prijatelje. Stres je postal naš vsakdanji spremljevalec.V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (MARJETICA, SONČNICA IN VIJOLICA), v prvem nadstropju pa dva dvoposteljna (ORHIDEJA IN TULIPAN). www.apartmajimozirje.si

Wellness Skok Mozirje Apartmajska hiša Skok se nahaja v Mozirju, 4 km od spodnje postaje Nihalke Žekovec, ki nas popelje na Golte. V neposredni bližini parka cvetja, Mozirski gaj.

V pritličju hiše so trije enoposteljni apartmaji (MARJETICA, SONČNICA IN VIJOLICA), v prvem nadstropju pa dva dvoposteljna (ORHIDEJA IN TULIPAN). Tulipan je apartma še posebej namenjen družinam z majhnimi otroki, saj ima posebno spalnico z varovalno ograjico. Vseh pet apartmajev je sodobno opremljenih. V apartmajih je predprostor, kopalnica, kuhinja z jedilno mizo, sedežna garnitura (dodatna ležišča), spalnica in lastna terasa s pogledom na južno stran Mozirja. Nudijo vam tudi ogrevan prostor za smuči, wellness center, najem koles in parkirni prostor.

MASAŽE

Klasična masaža

Klasična masaža je obdelava mehkih delov telesa.

Zajema masažo:

obraza zgornjega dela prsnega koša trebuha rok nog hrbta (zadnjice in bokov). Učinki masaže so fizične in psihološke narave.

fizični učinki ⇒ vpliv na kožo, skeletne mišice, živčni sistem, tok limfe, cirkulacijo krvi, sklepe in sklepne strukture, dihala, prebavila psihološki vpliv ⇒ izboljšuje duševno počutje, dvigne samozaupanje, pomirja in sprošča

Klasično masažo delimo na masažo celotnega telesa, ki lahko traja 60 ali 90 minut ter delno oz. lokalno masažo, katere čas trajanja je 30 minut.

Pri delni masaži si sami izberete del telesa, katerega želite imeti zmasiranega.

Klasična masaža z aromaolji

Aromaterapija je blagodejna terapevtska metoda z masažo, pri kateri uporabljamo samo naravna eterična olja pridobljena iz različnih delov rastlin (cvetovi, listje, korenine in semena). Pomagajo nam pri sprostitvi, obnavljanju telesnih moči, misli in duha.

Pri nas lahko izbirate med naslednjimi aroma olji:

ANTISTRES – Primerno za sprostitveno masažo po napornem dnevu ali pred pomembnimi odločitvami. MEDITERAN – Primerno za poživitveno masažo v zaspanih dneh ali pred raznimi aktivnostmi. SVEŽI VETER – Primerno za splošno osvežitveno nego ali masažo pred in po športnih aktivnostih. TAJSKE SANJE – Primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanju eksotičnega popotovanja. CITRUS – Primerno za razvajanje ob vsakem trenutku in doživljanju navdiha.

Ročna anticelulitna masaža

Celulit je maščobno tkivo. Je želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in odpadkov, ujeta tik pod kožo. Nastane zaradi zastoja tekočin v tkivih. V prvi fazi nastajanja se celulita ne opazi, ko pa začne tekočina počasi zastajati, se pod prsti začutijo drobni vozljički. Počasi tekočina postaja gostejša, koža pa se vse bolj guba in dobi videz „pomarančne kože“. Ko pa je tekočina že tako gosta in vozlički trdi, nastanejo luknjice in zatrdline. Celulit je posledica načina življenja, naredi pa se v večini primerov zaradi nezdrave prehrane in premalo gibanja.

Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, aktivne v posameznem športu. Športna masaža se od klasične razlikuje v moči prijemov. Služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb.

Refleksna masaža stopal

Masaža refleksnih con stopal uravnava delovanje notranjih organov. S pravilnimi dotiki sproščamo pretok telesne energije in odpravljamo zdravstvene težave. Refleksna masaža je čudovito doživetje in popolna sprostitev.

Refleksna masaža stopal je oblika terapije, pri kateri z masažo refleksnih točk vplivamo na posamezne organe v telesu. Pri masaži stopal terapevt ne uporablja aparatov električne energije. V stopalu imajo vsi organi svoje točke, ki se imenujejo refleksne cone. Namen masaže je, da energijske pretočne kanale uredi in pri tem pomaga, da se pacient znebi svojih težav. Motena refleksna cona na dotik boli, zdrava pa ne.

GOLD 24 Ka

ANTI-AGE FANTAZIJA ČISTEGA RAZKOŠJA

Zlato z latinskim imenom Aurum, je tista dragocena kovina, ki simbolizira sonce in ki je s svojo lesketajočo se barvo kot magnet že od nekdaj privlačila ljudi. Zaradi svoje redkosti, bleska in obstojnosti je postalo visoko cenjeno kot simbol moči, bogastva in lepote v vseh dosedanjih kulturah.

Kozmetika Afrodita je z uporabo dragocenega zlata v novi liniji GOLD 24 Ka zaokrožila svojo izjemno ponudbo profesionalne kozmetike pod imenom Salon exclusive in znova potrjuje status vodilne slovenske kozmetične hiše.

Izdelki GOLD 24 Ka imajo dodane drobne delce čistega zlata, ki iz skritih globin zemeljske notranjosti v kožo vnašajo pozitivno energijo, z mehkim odsevom svetlobe pa polt ovijejo z razkošnim sijajem in glamuroznim videzom.

Štirje izdelki linije GOLD 24 Ka dajejo osupljive rezultate.

Predstavljajo pravo ANTI-AGE FANTAZIJO ČISTEGA RAZKOŠJA…

SAVNE

Finska savna

Finska savna je osnovna zvrst savne z visoko temperaturo (od 70 do 100 stopinj C) in nizko relativno zračno vlago (od 20% do 5%). Že v prazgodovini so ljudje poznali različne osvežilne kopeli, ki jih lahko smatramo za predhodnice savne. Prava savna pa je doživela svoj resnični razmah v 20. stoletju, ko se je iz skandinavskih dežel razširila po vsem svetu.

Finska savna preprečuje tako psihični kot fizični stres, zmanjšuje bolečine in napetosti v mišicah in sklepih, pospeši delovanje notranjih organov in izboljša splošno dobro počutje. Izboljša se krvni obtok, kar pomeni tudi boljšo prekrvavitev kože. Kozmetična nega se kaže v pospešenem znojenju, kar je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, čistijo pa se tudi kožne pore.

Zeliščna savna

Je kombinacija suhe in vlažne savne v enem kosu. Avtomatika je dvosistemska s katero vzpostavimo režim suhe savne ali po želji vlažne savne. Bistvo zeliščne (vlažne) savne je v tem, da dosega temperaturo do 60°C in vlažnost do 65%. Namenjena je starejšim savnistom in tistim, ki želijo inhalirati ob različnih povečanih dozah eteričnih olj, predvsem pa tistim, ki želijo za svoje telo, zlasti dihala dobro. Največ jo uporabljajo v Evropi, kjer je prisotna šele 20 let, gre za novejši dosežek. Normalna temperatura v zeliščni savni je 50 – 60 stopinj celzija pri vlažnosti od 40 – 60 % in je do nekje tudi nadomestek turške savne.

Infra savna

je sodobni dosežek ogrevalnega učinka, ker INFRA ŽARKI delujejo globinsko celo do 4 cm, pri tem pa dosegajo še hitrejše in intenzivnejše potenje pri nižji temperaturi od drugih savn – 50 stopinj celzija. INFRA ŽARKI so z delovanjem v telo zdravilni, priporoča se predvsem tistim, ki so občutljivi na visoke temperature-starejši ljudje in tisti, ki z manj napora želijo doseči čim večji učinek kot preventiva za krepitev zdravja.

Navodila pravilnega savnanja:

Savne se uporablja neodvisno od letnega časa. Priporočeno savnanje je enkrat do dvakrat tedensko. V savnah se vedno upoštevajo pravila!

Odstranite vse kovinske predmete, kot naprimer nakit, ure in podobno. Pred vstopom v savno se stuširajte in dobro otrite z brisačo. Za začetek izberite savno v kateri so nekoliko nižje temperature, če se odpravite v najbolj vročo finsko savno, pa sedite na najnižjo klop, kje so temperature nižje. Ko stopite v savno prvič, v njej ne ostanite predolgo – le kakšnih 10 do 12 minut. Ko se dovolj ogrejete, zapustite savno in se počasi ohladite. Za ohlajanje lahko uporabite hladen tuš ali pa se ohladite s posedanje v počivališču na sobni temperaturi. Po krajšem počitku lahko nadaljujete savnanje. V prostorih savnanje se ne pogovarjate glasno, se vedite olikano, pazite na higieno in ne motite ostalih obiskovalcev. Pazite na svoje počutje, preveč vstopov (obiskov) v savno odsvetujemo. Vse kar je preveč, ni nikoli zdravo! V savna prostoru ne uporabljajte oblačil, kopalk, spodnjega perila,… V prostore je prepovedano nositi kakršnokoli hrano, pijačo, mobilne telefone, oz. predmete, ki bi lahko povzročili glasen hrup.

JACUZZI

Razvajanje v masažni kopeli ni samo v užitek, je tudi dobro za vaše zdravje. S pomočjo kopeli se boste lahko odklopili od vsakdanjih skrbi. Prav stres namreč našemu telesu povzroča hude negativne spremembe, kar lahko pripelje do nastanka mnogih kroničnih bolezni, kot so bolezni srca in diabetes.

Kopel odpravlja nespečnost, katera ruši hormonsko ravnovesje in pospešuje staranje. Topla in nežna vodna masaža vas bo doma zazibala v prijeten spanec. Z namakanjem v topli kopeli se vam bo dvignila telesna temperatura, zaradi česar se vam bodo razširile žile in s tem izboljšala prekrvavitev. Sklepi bodo bolj gibljivi, še posebej pa se topla kopel priporoča bolnikom z artritisom.

Športniki uporabljajo kopel s hidroterapijo za okrevanje po poškodbah, saj toplota vode postopoma prehaja v telo in pomaga odpravljati mišične krče, okornost sklepov ter izboljša prožnost mehkega tkiva, kar pospeši celotno okrevanje. V vodi se zmanjša tudi teža telesa, zato je pritisk na sklepe in mišice mnogo manjši. Tako je uporaba masažne kopeli priporočljiva vsem, ki okrevate po poškodbah, ali imate težave s kroničnimi boleznimi sklepov.

Romantični paketi za dve osebi Masažna kopel s svečkami in penino (1h) Masažna kopel s svečkami in penino (2h) Svet savn in masažna kopel s svečkami in penino (2h) Masažna kopel s svečkami, jagodami in penino ter romantičnim presenečenjem (2h) Zeliščna savna z barvno kromaterapijo ter masažno kopel s svečkami in penino (2h) Svet savn z barvno kromaterapijo ter masažno kopel s svečkami in penino (2h) Masažna kopel s svečkami, jagodami, penino ter romantičnim presenečenjem (2h)

SOLARIJ

Porjavela koža deluje bolj zdravo in je bolj privlačna, pot do nje na soncu pa je dolga in včasih tudi boleča.

Solarij vam lahko prihrani sončne opekline.

Kaj je solarij? Solarij je naprava z žarnicami, ki sevajo UVA in UVB žarke. Slednji tvorijo melanin, od katerega je odvisen pigment, medtem ko UVA žarki koži dajejo porjavelost. V solariju smo praviloma goli, obvezna pa so očala za zaščito oči.

Zdravniki in dermatologi nas večkrat opozarjajo, da pretirano sončenje ni zdravo. Prav tako moramo pri sončenju uporabljati ustrezna sredstva za zaščito kože, bodisi kreme ali olja za sončenje.

Solarij pa je dober pripomoček za vse tiste, ki želimo sončne dni preživeti prijetno in brez sončnih opeklin ter ostalih neprijetnosti.

Razlik med porjavelostjo na soncu in v solariju ni S pomočjo solarija imate lahko porjavelo kožo celo leto, sončenje v solariju pa preprečuje tudi opekline ob izpostavljenosti poletnemu soncu. Razlik med porjavelostjo na soncu in v solariju ni. Prav tako solarij ogreje telo in dobro učinkuje na ljudi z revmo ali po telesnih naporih.

S solarijem se izognemo neprijetni vročini, saj ima naprava hlajenje, UV žarkom pa se izpostavljamo nadzorovano. Solarij zagotavlja porjavelost tudi tistim ljudem, ki težko prenašajo vročino zaradi različnih težav, na primer krčnih žil, povečane telesne teže, obremenjenega krvnega obtoka.

STUDIO LEPOTE :

Nega obraza

Za vse nege obraza uporabljamo naravno angleško kozmetiko Skintruth, ki je brez parabenov in mineralnih olj, ter ni testirana na živalih. Rastline za izdelavo nabirajo visoko v škotskih višavjih in tik ob morju. Kozmetika Skintruth je prilagojena vsem tipom kože. Vsaki negi so na voljo tudi dodatne storitve (delna depilacija obraza, oblikovanje obrvi ter barvanje obrvi in/ali trepalnic). Kozmetiko Skintruth je za podaljšano nego doma, mogoče po naročilu kupiti tudi pri nas. Skupaj s kozmetičarko se pogovorita o ustrezni negi in izbereta za Vas ustrezno linijo kozmetike Skintruth.

Depilacija

Depilacija z voskom – rok, nog, bikini, pazduha, depiliranje trebuha, brade, brčic Nudimo vam depilacijo s toplim voskom. Odstranite lahko dlačice na nogah, rokah, v podpazduhi ter na obrazu in predelu bikinija. Depilacija s toplim voskom in trakovi Depilacijo delamo z visoko kvalitetnim toplim voskom in trakovi, ki dlačice odstranijo s korenino. Postopek se ponavlja na 3-4 tedne. Prednost depiliranja z voskom je, da so dlačice redkejše, tanjše in rastejo počasneje.

Manikira

PERMANENTNO LAKIRANJE GELISH Sijoči, trdni, odporni in hitro urejeni nohti, ki lahko trajajo več tednov… Vrhunski ameriški Harmony Gelish soak off- geli, so fleksibilni, dolgoobstojni in se dajo hitro in enostavno odstraniti brez poškodb na naravnih nohtih. Gelish omogoča, da na naravnih nohtih skrijemo manjše nepravilnosti nohta ali jih samo učvrstimo. Bazni gel oz. podlaga daje zaupanje, saj se gel ne dviguje ali lušči, zaključni gel pa da visok sijaj, ki je dolgo obstojen. Sistem je primeren tako za naravne nohte, kot tudi za umetne nohte. Za vse tiste, ki si želijo popolno nalakirane nohte, obstojne tudi do 5 tednov.

PODALJŠEVANJE Z GELOM (ŠABLONA ALI KONICA) Uporabljamo gele Astra Nails vrhunske kvalitete, ki so prožni, močni in vzdržljivi, ne odstopajo in se ne dvigujejo. So zelo sijoči in na koncu ni potrebno dodati laka za sijaj. So dermatološko testirani, brez vonja, kisline, so naravnega izgleda in neškodljivi naravnemu nohtu. Ker želimo, da je doživetje izdelave geliranih nohtov nekaj posebnega, vam nudimo tudi možnost atraktivnih poslikav na izdelane nohte lahko pa tudi intenzivno parafinsko oblogo, ki bo vaše roke navlažila in jih naredila izjemno mehke in gladke.

PARAFINSKA OBLOGA Parafinska obloga je toplotna obloga za roke ali noge. Pri tem postopku se kot grelno in negovalno sredstvo uporablja parafin, ki je pri sobni temperaturi v trdem stanju. Parafinu so dodana različna negovalna olja in dišave, kar poveča negovalni učinek. Parafinska obloga ima negovalni učinek, stimulira cirkulacijo krvi, kožo naredi mehko, prožno in odpravi razpoke.

NARAVNA MANIKIRA Pri klasični manikiri negujemo in oblikujemo nohte, po vaši želji vam jih tudi nalakiramo in poskrbimo da so vaše roke lepe in zdrave.

Cenik Wellness storitev

SAVNE IN JAKUZZI (2h)

Infra savna ali finska savna (2h) 1 oseba 15 €

2 osebi 25 € Dodatna ura 5 €

Zeliščna savna (2h) 1 oseba 17 €

2 osebi 27 €

Dodatna oseba 10 €

Dodatna ura 5 €

Zeliščna savna s kromaterapijo (2h) 1 oseba 20 €

2 osebi 35 €

Dodatna oseba 10 €

Dodatna ura 5 €

Svet savn (infra, finska in zeliščna savna) (2h) 2 osebi 35 €

Dodatna oseba 10 € Dodatna ura 5 € Svet savn z barvno kromaterapijo (2h) 2 osebi 38 € Dodatna oseba 10 € Dodatna ura 5 € Svet savn in jakuzzi (2h) 2 osebi 45 € Dodatna oseba 10 € Dodatna ura 5 € Svet savn z barvno kromaterapijo in jacuzzi (2h) 2 osebi 48 € Dodatna oseba 10 € Dodatna ura na osebo 5 € Jacuzzi (2h) 1 oseba 12 € 2 osebi 20 € Dodatna oseba 10 € Dodatna ura na osebo 5 €

MASAŽE

Klasična masaža hrbta (20 min) 15 €

Klasična delna masaža (30 min) 20 €

Klasična masaža celega telesa (60 min) 25 €

Klasična masaža celega telesa (90 min) 35 €

Klasična masaža celega telesa in obraza ter lasišča (90 min) 40 €

Klasična masaža delna in refleksna masaža stopal (90 min) 40 €

Športna masaža delna (30 min) 25 €

Športna masaža celega telesa (60 min) 30 €

Terapevtska masaža hrbta (30 min) 25 €

Terapevtska masaža hrbta in nog (60 min) 30 €

Refleksna masaža stopal (60 min) 30 €

Anticelulitna masaža delna (20 min) 20 €

Aroma masaža delna (30 min) 25 €

Aroma masaža celega telesa (60 min) 30 €

Aroma masaža celega telesa (90 min) 40 €

Sprostitvena masaža celega telesa z naravnim kakavovim maslom (50 min) 30 €

Sprostitvena masaža celega telesa in obraza z naravnim kakavovim maslom (60 min) 35 €

Sprostitvena masaža celega telesa z naravnim mangovim maslom (50 min) 30 €

Sprostitvena masaža celega telesa in obraza z naravnim mangovim maslom (60 min) 35 €

Kraljevsko medena masaža z medenim presenečenjem (90 min) 60 €

Zlata aroma masaža delna (30 min) 30 €

Zlata aroma masaža celega telesa (60 min) 35 €

Zlata aroma masaža celega telesa (90 min) 45 €

Anticelulitna ročna limfna drenaža (35 min) 30 €

Sprostitvena in antistresna masaža po izbiri, relaksacija na svežem zraku ob prijetni glasbi in osvežilni pijači (40 min) 35 € Refleksna masaža stopal s kombinacijo klasične delne masaže (90 min) 40 € Pri nakupu 5 masaž iz cenika vam eno masažo podarimo! Pri nakupu 10 masaž iz cenika vam dve masaži podarimo!

ROMANTIČNI PAKETI ZA 2 OSEBI

Masažna kopel s svečkami in penino (1h) 25 €

Masažna kopel s svečkami in penino (2h) 45 €

Svet savn in masažna kopel s svečkami in penino (2h) 50 €

Masažna kopel s svečkami, jagodami in penino ter romantičnim presenečenjem (2h) 60 €

Zeliščna savna z barvno kromaterapijo ter masažno kopel s svečkami in penino (2h)

50 €

Svet savn z barvno kromaterapijo ter masažno kopel s svečkami in penino (2h) 60 € Masažna kopel s svečkami, jagodami, penino ter romantičnim presenečenjem (2h) 60 €

POLETNI PAKET SPROSTITVE NA PROSTEM

Razvajanje v jacuzziju 2h Sprostitev na ležalnikih, sveže sadje, osvežilna pijača 2 x 30 min masaža (klasična, športna, terapevtska ali aroma) na prostem s pogledom na neokrnjeno naravo 90 €

PAKET RAZVAJANJA V DVOJE

Svet savn (finska, zeliščna, infra savna) in masažna kopel s svečkami in penino, razvajanje na ležalnikih ob prijetni glasbi s presenečenjem (2 h) 90 €

ROMANTIČNI PAKET V SOJU SVEČK 2 OSEBI – 3h

SPROSTITVENA MASAŽNA KOPEL ZA 2 OSEBI V SOJU SVEČK Z PENINO + INFRA, FINSKA IN ZELIŠČNA SAVNA Z BARVNO KROMATERAPIJO Z RAZVAJANJEM (KROŽNIK SADJA IN ČAJ) RAZVAJANJE V LEPOTNEM STUDIJU 2 X 50 MIN (SPROSTITVENA MASAŽA Z AROMA OLJI CELEGA TELESA ALI MANIKIRA ALI PEDIKURA ALI NEGA OBRAZA) Cena paketa za dve osebi 3h = 165 €

SOLARIJ

1 minuta: 0,55 € Solarij paketi:

30 minut:

15 €

60 minut: 30 €

90 minut: 45 €

120 minut: 60 €

150 minut: 75 €

[contact-form-7 id=“769″ title=“Contact form 1″]

Telefon: +386 (0)3 828 0 400 +386 (0)3 828 0 401 +386 (0)41 450 451

Web site vlasnika: www.apartmajimozirje.si

Email : apartmaji.mozirje@gmail.com

Adresa : Cesta na Lepo Njivo 17a 3330 Mozirje Slovenija

NAPOMENA : Ukoliko zovete telefonom, molimo Vas da napomenete da ste oglas videli na stranama www.turisticke-ponude.com

Hvala!

13 visitors online now
0 guests, 13 bots, 0 members
Max visitors today: 32 at 09:37 am UTC
This month: 63 at 03-01-2019 03:52 pm UTC
This year: 94 at 01-10-2019 05:01 am UTC
All time: 178 at 03-11-2017 10:53 am UTC
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
BosanskiБългарскиHrvatskiČeština‎EnglishFilipinoSuomiFrançaisGreekMagyarItalianoРусскийСрпски језикSlovenčinaEspañolTürkçe